Промислове виробництво Кіровоградської області

Випуск промислової продукції в області у січні–вересні п.р. збільшився на 8% порівняно з відповідним періодом 2016р., найбільше – у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції –на 44%, хімічних речовин і хімічної продукції – на 30%, харчових продуктів та напоїв – на 21%.

Серед основних видів діяльності підприємств харчової промисловості випуск продукції збільшився у виробництві олії та тваринних жирів на 29%, молочних продуктів – на 23%, інших харчових продуктів – на 2%. Водночас зменшились обсяги виробництва продуктів борошномельно-круп’яної промисловості на 18%, м’яса та м’ясних продуктів – на 11%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 6%.

Новини компаній
09:30, 12 квітня
блог
17:11, 28 березня
блог
12:38, 25 березня
блог
14:26, 24 березня
блог
11:34, 19 березня