• Головна
  • Основні показники роботи галузі тваринництва в області
17:11, 24 січня 2016 р.

Основні показники роботи галузі тваринництва в області

За попередніми даними, виробництво м’яса господарствами усіх категорій у 2015р. склало 72 тис.т та порівняно з 2014р. зменшилося на 2 тис.т або на 2,7%.

У 2015р. загальне виробництво молока порівняно з 2014р. зменшилося на 4,2% і склало 310,6 тис.т, у т.ч. у сільськогосподарських підприємствах – на 1% (51,2 тис.т), господарствах населення – на 4,8% (259,4 тис.т).

Загальне виробництво яєць від птиці всіх видів у 2015р. порівняно
з 2014р. збільшилося на 0,9% і склало 506 млн.шт., у т.ч. в господарствах населення – на 5,3% (402,7 млн.шт.), сільськогосподарських підприємствах – зменшилося на 13% (103,3 млн.шт.).

Середньодобові прирости великої рогатої худоби на вирощуванні, відгодівлі та нагулі збільшилися на 6%, свиней – зменшилися на 3,2% і становили відповідно 510 г та 398 г.

Станом на 1 січня 2016р. загальна чисельність поголів’я великої рогатої худоби становила 100,4 тис. голів (на 7,3% менше ніж на 1 січня 2015р.), у т.ч. корів – 56,8 тис. голів (на 3,9% менше), свиней – 254,2 тис. голів (на 0,5% менше), овець та кіз – 40,5 тис. голів (на 4,9% менше), птиці – 4956,3 тис. голів (на 6,5% більше).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#виробництво м’яса
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...