• Головна
  • Основні показники роботи галузі тваринництва в Кіровоградській області
11:18, 27 липня 2017 р.

Основні показники роботи галузі тваринництва в Кіровоградській області

Виробництво м’яса (реалізація сільськогосподарських тварин на забій у живій масі) усіма категоріями господарств Кіровоградської області у січні–червні 2017р. склало 38,7 тис.т та порівняно з січнем–червнем 2016р. зменшилося на 0,4 тис.т або 1%.

У січні–червні 2017р. загальне виробництво молока порівняноз січнем–червнем 2016р. зменшилося на 1% і склало 151 тис.т,ут.ч. угосподарствах населення – на 1,4% (122,3 тис.т),у сільськогосподарських підприємствах – збільшилося на 0,7% (28,7 тис.т).

Загальне виробництво яєць від птиці свійської усіх видів порівняно з січнем–червнем 2016р. зменшилося на 11,5% і склало 233,6 млн.шт, у т.ч. в сільськогосподарських підприємствах – у 31,8 раза (1,2 млн.шт), господарствах населення – зросло на 2,9% (232,4 млн.шт).

Станом на 1 липня 2017р. загальна кількість великої рогатої худоби становила 129,6 тис. голів, що на 0,1% більше ніж на 1 липня 2016р., у т.ч. корів – 58,8 тис. голів (на 1% менше), свиней – 245,2 тис. голів (на 8,9% менше), овець та кіз – 55,3 тис. голів (на 0,2% більше), птиці – 6771,6 тис. голів (на 1,1% більше).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тваринництво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...