Промислове виробництво Кіровоградської області

Випуск промислової продукції в Кіровоградській області у січні–листопаді п.р. збільшився на 6,3% порівняно з відповідним періодом 2016р., найбільше – у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – на 33,3%, гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 31,3%, харчових продуктів та напоїв – на 14,6%.

Серед основних видів діяльності підприємств харчової промисловості випуск продукції збільшився у виробництві молочних продуктів на 27,1%, олії та тваринних жирів – на 18%, напоїв – на 14,1%, інших харчових продуктів –
на 10,4%. Водночас зменшились обсяги виробництва продуктів борошномельно-круп’яної промисловості на 21%, м’яса та м’ясних продуктів – на 10,7%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 5,7%.

Промисловевиробництво
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі