Кропивницький: у пришкільних таборах дітей годують стравами від відомого кулінара

Міська влада тримає на постійному контролі якість та умови харчування учнів, які відпочивають у літніх пришкільних таборах Кропивницького, інформує прес-служба міської ради.

13 червня заступник міського голови Наталія Дзюба разом із  провідним спеціалістом управління освіти міської ради Іриною Сидоренко та головою громадської ради при виконавчому комітеті міської ради Леонідом Лузаном проінспектували організацію дозвілля дітей, у тому числі  якість обідів у таборах літнього відпочинку. Посадовці без попередження завітали до трьох навчальних закладів: НВО №18, №31 та №19.

Фахівець розповіла, що на час роботи літніх таборів у меню включили експериментальні страви зі збірника рецептів шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Чахогбілі, курка в паприці, смажена картопля, тушкована курка з овочами школярам припали до душі. Ірина Сидоренко зазначила, що управління освіти планує у новому навчальному році включити дані страви до шкільного меню.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции

Комментарии