Піца Маргарита - що потрібно про неї знати?

Хто б міг подумати, що поєднання всього трьох інгредієнтів: тіста, сиру і томатного соусу, може так сподобатися людям? Класична піца Маргарита відрізняється ароматом і природним смаком, який наводить на думку про красу і чарівність Італії. Якщо вас цікавить доставка піци Київ і чудова класична Маргарита, то пропозиція доставки Папа Джон перевершить всі ваші очікування!

Традиційна піца Маргарита не визнає відхилень від класики і додаткових інгредієнтів. Рецепт заснований на поєднанні трьох простих інгредієнтів, і будь-які варіації в рецепті не допускаються в італійському розумінні піци Маргарита. Тим не менш, існує кілька доповнень, які безкарно можна використовувати для приготування цієї піци.

Що ж робить піцу Маргариту унікальною? У цьому місці варто згадати про професіоналізм піццайоло, тобто людину, яка відповідає за виготовлення піци. Піццайоло у Папа Джон, який керується традиційними, перевіреними рецептами, ніколи не перевищує в рецепті чарівних п'яти інгредієнтів в піці. У разі по-справжньому італійської піци, менше значить краще.

Замість того щоб покласти в піцу занадто багато інгредієнтів сумнівної якості, пиццайоло використовує для приготування тільки продукти високої якості, з перевіреного джерела. Ключовим елементом рецепту Маргарити, звичайно, є сир, який грає головну роль. Неправильно підібраний або сумнівної якості сир може зіпсувати смак всієї піци. Сир важливий в кожній піці, проте в Маргариті в якості однієї з небагатьох, він виконує повністю ключову функцію.

Сиром, який найчастіше вибирається в якості компонента для піци Маргарита, є моцарелла високої якості, яка під час випічки піци приємно розчиниться в томатному соусі. Частину сиру можна натерти на великій тертці, а решту моцарелли розділити на великі шматочки і викласти поверх піци.

А який соус використовується для приготування Маргарити? З чого зроблений такий соус? Нехай вас не обманює консистенція пюре, так як істинно італійська Маргарита далека від використання цього типу компонентів. Використовуються реальні, свіжі літні помідори або в'ялені помідори з банки. Якщо ви хочете, щоб Маргарита була найбільш наближена за смаком до італійської піци, зверніть пильну увагу на якість томатів. Так само, як і у випадку з сиром, соус занадто рідкої консистенції може зіпсувати смак всієї піци, і зробити основу для Маргарити занадто вологою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі