• Головна
  • Як обрати найкращу холодильну шафу для свого бізнесу?
Реклама
11:55, 13 травня 2020 р.

Як обрати найкращу холодильну шафу для свого бізнесу?

Реклама
Як обрати найкращу холодильну шафу для свого бізнесу?, фото-1

Свіжість продуктів та страв у гастрономії - одне з найважливіших правил, що діє у всій галузі. Щоб забезпечити клієнтів свіжими стравами, вам потрібні не тільки якісні інгредієнти, а й професійні холодильні шафи https://legat.com.ua. Вони повинні бути, перш за все - надійними. На що звернути увагу при виборі?

Холодильна або морозильна шафа?

Якщо ваше меню грунтується на великій кількості замороженої їжі, вам знадобиться багато місця для заморожування. З іншого боку, якщо ви щоденно отримуєте запас свіжого м'яса, морепродуктів та овочів, то вам не знадобиться стільки охолодження, як ресторанам, що приймають доставку продуктів один або два рази на тиждень. Якщо простір обмежений - ви можете обрати холодильник з морозильною камерою. Якщо у вашій кухні є простір для розміщення двох приладів - краще розділити завдання охолодження та заморожування.

100% надійність

Те, що холодильники - це єдині пристрої, які працюють 24 години на добу, 365 днів на рік, підкреслює важливість вибору надійної та довговічної холодильної шафи. Уявіть таку ситуацію. Ви дізнаєтесь, що система з охолодженням вийшла з ладу, і вся свіжа їжа зіпсована. З бажання заощадити виникає примус купити новий холодильний прилад. Несправність обладнання завжди пов'язана з втратами, які жоден ресторан не може собі дозволити. Ось чому вам слід подбати про хороше обладнання, швидке обслуговування та надійного продавця.

Обираючи холодильники для вашої кухні, слід також враховувати:

Функціональність - розташування полиць, якість оздоблення інтер’єру чи дверних прорізів - все це впливає на довговічність та зручність користування. Перевірте, чи відповідає холодильна шафа вимогам кухарів.

Сервіс - переконайтеся, що ви купуєте пристрій від надійного постачальника, який забезпечує швидке та надійне обслуговування після продажу. Також перевірте тривалість гарантії на обладнання.

Гарантія - гарантія 12 місяців на більшість професійного обладнання громадського харчування. Однак існують винятки і серед виробників холодильних пристроїв. Подовжений гарантійний термін - це не тільки більший спокій, а також інформація, що виробник впевнений у надійності свого обладнання.

Енергоефективність - зверніть увагу на споживання енергії. Для задоволення потреб користувачів виробники пропонують у своєму асортименті екологічне обладнання, що потребує менше енергії. За таке рішення зазвичай прийдеться доплатити, але інвестиція окупається лише через рік використання холодильної шафи.

Виробник обладнання - хоча ціна закупівлі може здатися дешевшою, велика ймовірність, що довгострокова якість, функціональність та післяпродажне обслуговування не найкращі. На відміну від зовнішності, дорожче обладнання не завжди означає більші витрати. Дешевші та несправні холодильники можуть загрожувати втратою цінного часу, негативно впливати на роботу кухні та погіршувати прибутковість компанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
live comments feed...