
Новини компаній
16:15, 22 листопада 2021 р.
Переваги чаю матча
Новини компаній
За останні кілька років популярність матча зросла завдяки яскравому зеленому кольору, корисним властивостям та чудовому смаку. Напій є частиною сімейства зелених чаїв, але разом з тим унікальним. На відміну від традиційних форм чаю, що містять ціле або подрібнене листя, матча – це порошок. Тому якщо ви споживаєте напій, отримуєте більшу концентрацію поживних речовин.
Корисні властивості

Багата історія матча сягає дванадцятого століття та пов’язана з японською чайною культурою уже майже вісімсот років. Чай матча має свої переваги, завдяки яким цінується у всьому світі.
Насичений вітамінами та антиоксидантами. Чай містить тип антиоксидантів, які називаються катехінами. Також є група корисних речовин під назвою поліфеноли. Їх кількість досить потужна, щоб знизити ступінь пошкодження клітин та запобігти розвиткові деяких захворювань. У листках є різноманітні вітаміни: А, В, С, Е, К та інші.
Корисний вплив на стан шкіри. Спробуйте матчу замість кави, якщо у вас проблемна шкіра. Оскільки у напої велика кількість вітаміну С, це стимулює вироблення колагену. Вітаміни групи В сприяють оновленню клітин та здоровому вигляду шкіри.
Більше енергії, ніж від інших чаїв. Порошок містить в три рази більше кофеїну, ніж така сама кількість завареного іншого чаю. Це приблизно стільки, як і у кавових зернах того ж об’єму.
Заспокоєння нервової системи. Продукт має амінокислоту, яка знижує рівень стресу. Вживання напою є дуже ефективним у боротьбі з напруженням організму у різних стресових ситуаціях. Люди, які його вживають замість кофеїну, відмічають, що немає підвищення тиску, як після кави.
Підвищує продуктивність. Ті, хто п’є матчу регулярно, мають більш концентровану увагу та значно швидше обробляють різну інформацію. Це відбувається завдяки вмісту амінокислот, що підвищують енергію.
Зменшує кількість онкоклітин та холестерину. Потужна антиоксидантна дія виявляється у зменшенні росту ракових клітин та зменшенні рівня холестерину.
Зміцнює кісткову тканину. Поліфеноли та антиоксидантні сполуки можуть підвищити мінеральну щільність кісток, зменшуючи процеси окислення. Це також сприяє попередженню остеопорозу.
Чай має сильний виражений смак, тому його найчастіше подають з молоком. У продажу є чистий порошок та суміш, яка вже містить цукор. У деяких випадках вона може містити сухе молоко. Запитайте у продавця, який товар ви купляєте.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:00
18 вересня
14:30
11 вересня
17:04
5 вересня
13:04
5 вересня
«Ми перестали доїти своїх корів». На Хмельниччині розвивають незвичайну ферму та мріють відродити покинуте село.
Новини компаній
13:00
29 серпня
live comments feed...
Коментарі