Новини компаній
16:15, 22 листопада 2021 р.

Переваги чаю матча

Новини компаній

За останні кілька років популярність матча зросла завдяки яскравому зеленому кольору, корисним властивостям та чудовому смаку. Напій є частиною сімейства зелених чаїв, але разом з тим унікальним. На відміну від традиційних форм чаю, що містять ціле або подрібнене листя, матча – це порошок. Тому якщо ви споживаєте напій, отримуєте більшу концентрацію поживних речовин.

Корисні властивості

Переваги чаю матча, фото-1

Багата історія матча сягає дванадцятого століття та пов’язана з японською чайною культурою уже майже вісімсот років. Чай матча має свої переваги, завдяки яким цінується у всьому світі.

  • Насичений вітамінами та антиоксидантами. Чай містить тип антиоксидантів, які називаються катехінами. Також є група корисних речовин під назвою поліфеноли. Їх кількість досить потужна, щоб знизити ступінь пошкодження клітин та запобігти розвиткові деяких захворювань. У листках є різноманітні вітаміни: А, В, С, Е, К та інші.

  • Корисний вплив на стан шкіри. Спробуйте матчу замість кави, якщо у вас проблемна шкіра. Оскільки у напої велика кількість вітаміну С, це стимулює вироблення колагену. Вітаміни групи В сприяють оновленню клітин та здоровому вигляду шкіри.

  • Більше енергії, ніж від інших чаїв. Порошок містить в три рази більше кофеїну, ніж така сама кількість завареного іншого чаю. Це приблизно стільки, як і у кавових зернах того ж об’єму.

  • Заспокоєння нервової системи. Продукт має амінокислоту, яка знижує рівень стресу. Вживання напою є дуже ефективним у боротьбі з напруженням організму у різних стресових ситуаціях. Люди, які його вживають замість кофеїну, відмічають, що немає підвищення тиску, як після кави.

  • Підвищує продуктивність. Ті, хто п’є матчу регулярно, мають більш концентровану увагу та значно швидше обробляють різну інформацію. Це відбувається завдяки вмісту амінокислот, що підвищують енергію.

  • Зменшує кількість онкоклітин та холестерину. Потужна антиоксидантна дія виявляється у зменшенні росту ракових клітин та зменшенні рівня холестерину.

  • Зміцнює кісткову тканину. Поліфеноли та антиоксидантні сполуки можуть підвищити мінеральну щільність кісток, зменшуючи процеси окислення. Це також сприяє попередженню остеопорозу.

Чай має сильний виражений смак, тому його найчастіше подають з молоком. У продажу є чистий порошок та суміш, яка вже містить цукор. У деяких випадках вона може містити сухе молоко. Запитайте у продавця, який товар ви купляєте.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Останні новини
live comments feed...