• Головна
  • Як вибрати начинку для весільного торта?
Новини компаній
10:00, 19 серпня 2022 р.

Як вибрати начинку для весільного торта?

Новини компаній
Як вибрати начинку для весільного торта?, фото-1

Питання вибору дизайну весільного торта приділяють дуже багато уваги, проте не менш важливо визначитися з його вагою та кількістю ярусів, якщо ви хочете, щоб торт став не лише прикрасою весілля, а й частуванням, смак якого зможе оцінити кожен гість.

Великий асортимент смачних тортів на замовлення в Одессі пропонує вашої увазі компанія Тortu.od.ua!

Вибираючи торт на весілля, приділіть увагу не лише його зовнішньому вигляду, а й смаковим якостям. Вибір начинки - відповідальне завдання, адже необхідно врахувати багато факторів. Варіантів начинки існує безліч. І щоб її вибір не перетворився на нерозв'язну проблему, пропонуємо вам ознайомитись з інструкцією.

1. Не перевантажте торт

Класичний весільний торт - багатоярусний витвір мистецтва, де перший ярус завжди цілий (на ньому розміщуються фігурки нареченого та нареченої чи інша інтерпретація). А ось нижні яруси можуть мати різне виконання: цілісні чи порційні.

Якщо ви вирішили зробити всі яруси цільними, переконайтеся, що вибране вами начинка стійка до навантажень. Суть у тому, що не кожен варіант солодкого наповнення здатний витримати кілька додаткових прошарків. Тому обов'язково врахуйте цей аспект. Досвідчені кондитери завжди зможуть допомогти вам визначити стійкість конкретної начинки до навантажень та порекомендувати вам оптимальний варіант.

2. Рахаємо грами

Дуже часто вага весільного торта розраховується, виходячи із кількості грамів на одного гостя. Однак це не зовсім правильно. Наприклад, ви замовляєте торт на легкій основі (припустимо, йогуртовий). У цьому випадку, розраховуючи його вагу за формулою «грам/людини», ви можете опинитися у ситуації, коли порції будуть просто величезними. А це означає, що торт залишиться недоїденим, що не зовсім приємно з фінансового боку.

Другий приклад – важка за вагою начинка. В цьому випадку торт може вийти маленьким і не всім вистачить. Тому спочатку потрібно визначитися зі складом начинки та сказати кондитеру, скільки гостей ви запросили і він розрахує вагу весільного торта, виходячи з цих даних.

3. Складність форм та поєднань

Якщо ви бажаєте замовити торт складної форми, пам'ятайте, що не всі начинки для цього підходять. Наприклад, ягідні склади неспроможні тримати форму. А мастика, яка виглядає дуже ефектно, на деяких кремових складах просто не тримається, сповзає і тече. Тому прислухайтеся до порад кондитера, він зможе правильно підібрати рецептуру начинки, виходячи зі складності форми торта.

4. На смак та колір…

На смак і колір, як-то кажуть, товаришів немає, але більшість цілком влаштує «класика». Наприклад: ванільний бісквіт та ніжний вершковий крем або крем на основі маскарпоне. Крім того, ви зможете уникнути того, що на обраний екзотичний варіант у когось з ваших гостей буде алергія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...